Alla utlottningar

10/10 2022

Stora konstlotteriet

14 konstverk lottas ut från medlemsregistret och årets vinster finns utställda mellan den 10 - 28 oktober i Roslagens Sparbanks skyltfönster i Norrtälje stad.

1/9 2022

Bonuslotteri september

Grattis till vår medlem Eva Ekman som vann september månads bonuslotteri!
Eva valde en tavla av Renée Davidsson.

1/8 2022

Bonuslotteri augusti

Airi Öhman var vinnare i konstföreningens bonuslotteri i augusti och hon valde en tavla av Gunilla Runsten.

Grattis!

1/6 2022

Bonuslotteri juni

Grattis till vår medlem Jan Lindström som vann juni månads bonuslotteri! Jan valde ett halssmycke av Ulla Edenmark.

1/5 2022

Bonuslotteri maj

Maj månads vinnare i Norrtälje Konstförenings bonuslotteri är Gun Claesson. Vi gratulerar! Hon valde ett silversmycke av Ami Stål.

1/4 2022

Bonuslotteri april

Grattis till Anette Werlevik Lundberg - vinnare av april månads bonuslotteri! Anette valde "Yxlans mermaid" - En skulptur i paverpol av Anneli Lindberg.

1/2 2022

Bonuslotteri februari

Eva Rogeland var vinnare i Norrtälje konstförenings bonuslotteriet i februari och valde en skål av keramikern Anne Andersson.
Varmt grattis Eva!

1/1 2022

Bonuslotteri januari

Månadens vinnare i Norrtälje konstförenings bonuslotteri heter Lena McBride och hon valde en stenskulptur av Nils Anundsson.
Grattis Lena!!