Aktuella aktiviteter

19/12 2022

Prova-på-kurs i pärlbroderi

Välkommen till en heldag strax före jul, måndagen den 19 december, för att göra en liten tavla eller ett litet ornament i pärlbroderi-tekniker. Inga förkunskaper behövs.

7/8 2023

Målarläger till sommaren

Kimmitoöns konstförening i Åbolands skärgård i Finland, inbjuder alla våra medlemmar till Målarläger den 7 - 11 augusti 2023.

Tidigare aktiviteter

23/11 2022

Konstresa till Sven Harrys Konstmuseum i Stockholm

Medlemmarna i Konsthallens Vänner, Norrtälje Konstförening samt Roslagens Konstnärsgille är alla inbjudna att besöka Sven-Harrys Konstmuseum i Stockholm för en guidad tur onsdagen den 23 november.

12/11 2022 FöreläsningMöteUtlottning

Klubbafton 2022

Årets "Klubbafton", som trots sitt namn, går av stapeln på eftermiddagen lördagen den 12 november.

Norrtälje konstförenings styrelse ser fram emot att få träffa våra medlemmar under trevliga former.

12/10 2022 Resa

Konstresa till Uppsala konstmuseum och Galleri Mollbrink

Medlemmar i Norrtälje Konstförening, Konsthallens Vänner samt Roslagens Konstnärsgille besökte Uppsala onsdagen den 12 oktober. Guidad visning och lunch ingår.

Visa alla aktiviteter